Az a baj ezzel a témával, hogy ayahuascát készíteni olyan, mint házi karamellt. Na jó, annyi különbséggel, hogy ez utóbbi finom. Nagyon.
Szóval van két alkotóelem, nincs semmi ördöngősség, és mégis nehéz.
De miért az?
Nagyon ezoterikus válaszokat nem tudok adni, próbálom technikai szempontból nézni, rossz bolygóállásokról, ártó szellemekről másokat kérdezzetek.
Ami nagyon lényeges, és azt hiszem a problémák örökös forrása, az a túlhevítés.
Szóval még egyszer:
Hagyni kell rá időt! Minimum 3-4óra, és ez tébyleg a minimum, és ne próbáljunk gyorsítani a lézerfáklya méretü gázrózsa totálra küldésével, mert a DMT károsodik, és oda a buli, nincs hatás. Ellenben hányás ugyanúgy,és ez nagyon el tudja venni az ember kedvét a dolgoktól. Szarul is van...nem is történik semmi....elég kiábrándító.
Sajnos innen a távolból nem fog menni, de tervezünk Gomoával egy fényképes részletes ismertetőt a készítésről. Előtte bele akarok fogni egy komolyabb áttekintésbe amiatt, hogy aki úgymond most csatlakozik, most érkezik a témába és nem egy ilyen ayahuasca szaki, csak hallott valamit és kiváncsi, annak is világos legyen minden. Ezért is írtam sokszor, meg még fogom is, hogy nem kémia tanároknak, és ilyen professzionális embereknek írok elsősorban, őket is ugyanúgy szeretem, nyilván, hanem a hétköznapi arcoknak. És ilyen szférából gyakran felmerül az igény egy komolyabb áttekintésre, mert belátom, az oldallal alaposan beledurrantottam a lecsóba.
Szép lassan.